Değirmenli İlkokulu
DEĞİRMENLİ MAHALLESİ ÇAT/ERZURUM

VİZYON

Öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun olarak, çevresiyle barışık, etkili iletişim kurabilen, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluklarının bilincinde sağlıklı, mutlu bir birey olarak hayata hazırlamaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah saat 08:45 ta ders başlar. Öğle tatili 12:05 de başlar. Öğleden sonra ders 13:15 te başlayp 14:45 te biter.

Soba

Okulumuz Erzurum il merkezine 70 km. Çat ilçe merkezine 20 km.dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz yaklaşık 80 hanelidir. Köyde içme suyu sıkıntısı yoktur. kiralık evler 100 liradan başlamaktadır. Köyde Ptt acentesi, Sağlık Ocağı bulunmamaktadır. Köy ile ilçe merkezi stabilize yoldur.Kış aylarında yollar bir iki gün kapanabilmektedir.